Boka

Båtvård

Håll Din båt i toppskick

Att tvätta och vaxa båten varje år är ett måste om Du vill bibehålla båtens glans men även båtens andrahandsvärde.

Vi utför rekond av skrov, däck, överbyggnad, dynor och övrig båtinredning. Vi kan hjälpaDig med vaxning, polering samt invändigt och utvändigt tvätt. Vi arbetar med ångtvätt som även rengör på djupet. En annan stor fördel med ångtvätt att vi inte behöver använda oss av starka kemikalier.

Våra båtvårdstjänster innehåller det mesta som behövs för att hålla båten i topptrim.Varje båt är unik så kontakta oss för att få information gällande tjänster och priser för just Din båt.

Här listar vi några av våra båtvårdstjänster:

Båtstädning

Båtvaxning & polering

Vi vaxar och polerar alla båttyper. Arbetet utförs både för hand samt med professionella polerings- och vaxnings maskiner. Det enda vi behöver när vi utför jobbet på plats hos dig är tillgång till vatten och el. Allt annat material står vi för.

Båtstädning & rengöring

Vi polerar, vaxar och tvättar din båt även invändigt. Med hjälp av ånga utför vi luktsanering, sterilisering, spolning av små partiklar från kanter och hörn såsom döda bakterier från mat/dryck spill, rengöring av mattor, osv. Båtinredningen blir skinande ren och doftar gott.

Dynor och möbler

Dynor och möbler utsätts för mycket slitage från både användningen men även sol, salt och vatten. Under vinterförvaringen kan även små  mögelprickar uppstår p.g.a av fukt och kondens.

Vi rengör, sanerar och steriliserar dynor och möbler i din båt med hjälp av ångmaskin gjord speciellt för ändamålet – de blir som nya igen!!