Boka

Däckservice

Däckförvaring, fälgtvätt & däckskifte: från 1100 kr

Däckskifte: från 400 kr.

Välkommen till Carpro Täby !  däckbyte alla dagar i veckan och tidsbokning.

  • Vi demonterar och monterar alla 4 däck
  • Vi kontrollerar så det är rätt lufttryck i däcken
  • Vi lastar de utbytta hjulen i kofferten på er bil
  •  Hjulbultarna, eller muttrarna, kontrolleras så att konan passar fälgen, på vissa bilar är det olika på sommar och vinterhjulen. Glöm inte att ta med eventuell extra uppsättning om det förekommer. Gängan kontrolleras och smörjs vid behov. Konan görs ren från fett och smuts. 

Samtliga priser, konsumentpriser inklusive 25% moms.

Pristillägg: För större bilar (Mini SUV kostar 100 kr extra, Stor SUV 150 kr extra,
familjebuss fråga personal om pris)

Däckförvaring från 1100 kr

Att behöva köpa nya däck varje säsong är både dyrt och onödigt. Genom att ta hand om de däck du redan har så kan du se till att de räcker länge och håller sig i ett gott skick. Att bara lämna däcken i garaget duger inte, de blir hårda och tappar former. Du upplever snabbt att körningen blir märkbart sämre.

Ett däck som inte är förvarat på rätt sätt blir en risk både för dig och för andra förare. Ett däckhotell ser till att däcken håller så länge som möjligt. Däcken förvaras torrt och mörkt , allt för att de ska hålla så länge som möjligt.

Tvätt och rengöring:

Vi rengör effektivt dina däck och fälgar från smuts.. Det är viktigt för däckens livslängd. Smutsen avlägsnas effektivt i vår däcktvätt.

Däckskifte:

-Vi demonterar och monterar alla 4 däck

- Vi kontrollerar så det är rätt lufttryck i däcken

- Vi lastar de utbytta hjulen i kofferten på er bil

- När vi tagit av hjulen rengör vi bilens nav från eventuell smuts och rost.

- Hjulbultarna, eller muttrarna, kontrolleras så att konan passar fälgen, på vissa bilar är det olika på sommar- och vinterhjulen. Glöm inte att ta med eventuell extra uppsättning om det förekommer. Gängan kontrolleras och smörjs vid behov. Konan görs ren från fett och smuts.

Samtliga priser, konsumentpriser inklusive 25% moms Önskar alternativ:( direkt efter bilreg. numret.) Däckhotell Prislista(Säsongspaket inkl. skifte, däcktvätt, förvaring):

Förvaring: 13-14 tum........1100kr

Förvaring: 15-16 tum........1300kr

Förvaring: 17-18tum.........1500kr

Förvaring: 19-20 tum........1800kr

Förvaring : 21up tum........från 2100kr

200kr tillkommer för SUV och Lättlastbil. OBS:Vi tar inte ansvar för små repor på fälgarna.

Viktigt att veta!
Enligt lagen måste vinterdäck användas från och med 1 december t o m 31 mars när vinterväglag råder. Dubbdäck får användas mellan 1 oktober och 15 april, eller annan tid om vinterväglag råder eller om det förväntas bli. Dubbfria vinterdäck får användas efter 15 april.